RENTIFIED

1/4

Att få bygga Rentified var en spännande utmaning för oss på Wiklex. I detta projekt ville kunden ha en unik mötesplattform för sina användare där användare kan skapa profiler, ladda upp material och skicka in och ändra information till Rentified plattformen. De behövde även ett avancerat rankningssystem som ska hjälpa andra användare att ranka varandra.

 

Med hjälp av databaser, unik användarinmatning och modern design skapade vi en plattform som är enkelt att använda för alla.

"Viktigt för oss var att allt skulle vara tydligt och enkelt. Wiklex gjorde verkligen ett utmärkt jobb. Vi är otroligt nöjda och vi ser fram emot många år framöver med Wiklex som vårt webbutvecklar-team."

- Rebecca Ståhl,

Customer relations - Rentified

www.rentified.se

Kontakta Wiklex webbdesign webbyrå i Stockholm som får alla att synas med en professionell hemsida

Allt börjar med ett samtal

Skicka dina uppgifter till oss så kontaktar vi dig och går in i detalj på hur vårt koncept fungerar.

Vi tror på frihet, därför har vi inga bindningstider som du måste anpassa dig efter. Du kommer och går som du vill. Du har med andra ord ingenting att förlora.

Wiklex är en webbyrå i Stockholm som bygger, underhåller och moderniserar professionella och avancerade hemsidor. Vi förser små och medelstora företag med ett professionellt ansikte utåt och exceptionell grafisk design för att säkerställa att våra kunder är konkurrenskraftiga på marknaden. Vår affärsmodell bygger på att hålla en hög kvalitet och förse skräddarsydda lösningar för er digitala närvaro online.

HÄNDIGA LÄNKAR

HÖR AV DIG

+46 10 491 15 52

info@wiklex.com

Västberga Allé 9,

126 30 Hägersten,

Stockholm

Kontakt

Om oss

© 2020 All rights reserved by Wiklex.

Wiklex Logo logotype webbdesign gratis hemsida
  • Wiklex Facebook Page
  • Wiklex Instagram