Hur Wiklex Fungerar

Vi gör det enkelt för er att ha en professionell hemsida utan att det ska kosta er en förmögenhet. Tidigare har det funnits två alternativ: Antingen gå den traditionella vägen och anlita en webbutvecklare och designer som oftast kostar otroligt mycket pengar eller så har man valt att bygga sin hemsida själv med hjälp av standardiserade och massproducerade mallar. Med Wiklex har vi skapat ett sätt för alla att ha en professionell, unik och exceptionell hemsida utan att behöva bränna hela företagets marknadsföringsbudget.

Tillgängliga för alla

Vi har 94% kundnöjdhet!

Med oss på Wiklex har ni ett helt hemsideteam som står redo att hjälpa er 365 dagar om året. Vi är otroligt stolta över vår kundsupport och vår svarstid. Vårt rekord är 2 minuter från att kunden kontaktat oss tills att vi löst kundens ärende. Med oss står ni aldrig ensamma med er hemsida.

Tekniken bakom

Vi bygger alla hemsidor med den senaste tekniken inom HTML5 via Wix-hemsidebyggare. Med Wixs plattform och deras unika och moderna kodningsspråk Corvid (baserat på Javascript) kan vi utveckla hemsidor med elegant och modern design, avancerade funktioner och otroligt snabba laddningstider. Alla våra kunder har deras egna unika kontrollpanel där man enkelt kan ändra texter, bilder och knappar på hemsidan helt på egen hand om så önskas utan att kunna någon kodning alls. Självklart finns vi alltid till hands för allt man kan tänkas behöva hjälp med och de ändringar som kräver avancerade åtgärder.

Vi är professionella Wix Designers och Wix Partners och vi finns här för att hjälpa dig nå dina mål med din hemsida!

FÅ EN FÄRDIG HEMSIDA GRATIS

Vi är väldigt säkra på att ni kommer älska er nya hemsida och därför kan vi med trygghet erbjuda att bygga och designa er nya hemsida helt gratis och utan bindande avtal. Om vi skapar en hemsida som ni inte är nöjda med gör vi om tills ni är nöjda. Ni är aldrig bundna till oss och ni betalar bara en låg månadsavgift för den tiden ni använder hemsidan. Så fort ni inte behöver hemsidan längre kan ni avbryta er prenumeration.

Allt börjar med ett samtal

Skicka dina uppgifter till oss så kontaktar vi dig och går in i detalj på hur vårt koncept fungerar.

Vi tror på frihet, därför har vi inga bindningstider som du måste anpassa dig efter. Du kommer och går som du vill. Du har med andra ord ingenting att förlora.

Wiklex bygger, underhåller och moderniserar professionella och avancerade hemsidor. Vi förser små och medelstora företag med ett professionellt ansikte utåt och exceptionell grafisk design för att säkerställa att våra kunder är konkurrenskraftiga på marknaden. Vår affärsmodell bygger på att hålla en hög kvalitet och förse skräddarsydda lösningar för er digitala närvaro online.

HÄNDIGA LÄNKAR

HÖR AV DIG

+46 720 13 63 17

info@wiklex.com

Västberga Allé 9,

126 30 Hägersten,

Stockholm

© 2020 All rights reserved by Wiklex.

Wiklex Logo logotype webbdesign gratis hemsida
  • Wiklex Facebook Page
  • Wiklex Instagram