top of page
Wiklex webbdesign hur Wiklex Fungerar webbyrå i Stockholm som får alla att synas med en professionell hemsida

Hur Wiklex Fungerar

Vi gör det enkelt för er att ha en professionell hemsida utan att det ska kosta er en förmögenhet. Tidigare har det funnits två alternativ: Antingen gå den traditionella vägen och anlita en webbutvecklare och designer som oftast kostar otroligt mycket pengar eller så har man valt att bygga sin hemsida själv med hjälp av standardiserade och massproducerade mallar. Med Wiklex har vi skapat ett sätt för alla att ha en professionell, unik och exceptionell hemsida utan att behöva bränna hela företagets marknadsföringsbudget.

Wiklex webbdesign för alla hur Wiklex Fungerar webbyrå i Stockholm som får alla att synas med en professionell hemsida

Tillgängliga för alla

Vi har 94% kundnöjdhet!

Med oss på Wiklex har ni ett helt hemsideteam som står redo att hjälpa er 365 dagar om året. Vi är otroligt stolta över vår kundsupport och vår svarstid. Vårt rekord är 2 minuter från att kunden kontaktat oss tills att vi löst kundens ärende. Med oss står ni aldrig ensamma med er hemsida.

Wiklex webbdesign Tekniken bakom hur Wiklex Fungerar webbyrå i Stockholm som får alla att synas med en professionell hemsida

Tekniken bakom

Vi designar och utvecklar alla hemsidor i EditorX som tillåter en sömlös designprocess från idé till produktion med responsiv CSS och möjlighet till avancerad funktionalitet via skräddarsydda lösningar efter era behov. Med EditorX plattform och deras unika och moderna kodningsspråk Velo (baserat på Javascript) kan vi utveckla hemsidor med elegant och modern design, avancerade funktioner och otroligt snabba laddningstider. Alla våra kunder har deras egna unika kontrollpanel där man enkelt kan ändra texter, bilder och knappar på hemsidan helt på egen hand om så önskas utan att kunna någon kodning alls. Självklart finns vi alltid till hands för allt man kan tänkas behöva hjälp med och de ändringar som kräver avancerade åtgärder.

Vi är professionella EditorX Partners och Velo (javascript) utvecklare och vi finns här för att hjälpa er nå era mål med er hemsida!

FÅ EN FÄRDIG HEMSIDA RISKFRITT

Vi är väldigt säkra på att ni kommer älska er nya hemsida och därför kan vi med trygghet erbjuda att bygga och designa er nya hemsida helt gratis och utan bindande avtal. Om vi skapar en hemsida som ni inte är nöjda med gör vi om tills ni är nöjda. Ni är aldrig bundna till oss och ni betalar bara en låg månadsavgift för den tiden ni använder hemsidan. Så fort ni inte behöver hemsidan längre kan ni avbryta er prenumeration.

bottom of page