top of page
Passion Led Us Here
Desk Computer Screens

Vilka är vi på Wiklex?

Vårt mål är att alla företag, stora som små, ska kunna synas professionellt, snyggt och modernt oavsett budget. Men det var inte alltid så...

Wiklex grundades 2010 av Josef Elias med målet att tillsammans med utvecklare och programmerare utveckla och bygga professionella, avancerade och moderna hemsidor till de största företagen. 

Wiklex teamets öga för design, användarvänlighet och att få besökare att konvertera till kunder gjorde att Wiklex växte snabbt under de första åren. 

 

Med tiden började fler och fler företag, stora som små, förstå vikten i en professionell, modern och snygg hemsida. Därför startade vi ett sidoprojekt där vi erbjöd små och medelstora företag med begränsad budget möjligheten att ha en hemsida på samma nivå och lika avancerad teknik som de stora företaget men utan att investera enorma summor. Målet var att göra professionella och snygga hemsidor tillgängliga till alla företag, oavsett storlek. 

Efter nästan 10 år av bearbetning av våra tjänster lanserade vi år 2020 möjligheten för alla företag att synas lika professionellt som de stora företagen men istället för att betala enorma klumpsummor har vi paketerat alla våra tjänster i en enda månadsavgift. Vi byggde om hela vår webbyrå och tog en helt ny väg i målet om att se till att alla företag ska kunna synas oavsett storlek. 

Idag är vi en webbyrå i Stockholm som bygger, utvecklar och moderniserar professionella hemsidor åt alla företag. Vi är stolta över att få arbeta med alla våra kunder, stora som små, och vi är otroligt tacksamma för förtroendet de ger oss.

bottom of page