Passion Led Us Here
Desk Computer Screens

Vilka är vi på Wiklex?

Vårt mål är att alla företag, stora som små, ska kunna synas professionellt, snyggt och modernt oavsett budget. Men det var inte alltid så...

Wiklex grundades 2010 av Josef Elias med målet att tillsammans med utvecklare och programmerare utveckla och bygga professionella, avancerade och moderna hemsidor till de största företagen. 

Wiklex teamets öga för design, användarvänlighet och att få besökare att konvertera till kunder gjorde att Wiklex växte snabbt under de första åren. 

 

Med tiden började fler och fler företag, stora som små, förstå vikten i en professionell, modern och snygg hemsida. Därför startade vi ett sidoprojekt där vi erbjöd små och medelstora företag med begränsad budget möjligheten att ha en hemsida på samma nivå och lika avancerad teknik som de stora företaget men utan att investera enorma summor. Målet var att göra professionella och snygga hemsidor tillgängliga till alla företag, oavsett storlek. 

Efter nästan 10 år av bearbetning av våra tjänster lanserade vi år 2020 möjligheten för alla företag att synas lika professionellt som de stora företagen men istället för att betala enorma klumpsummor har vi paketerat alla våra tjänster i en enda månadsavgift. Vi byggde om hela vår webbyrå och tog en helt ny väg i målet om att se till att alla företag ska kunna synas oavsett storlek. 

Idag är vi en webbyrå i Stockholm som bygger, utvecklar och moderniserar professionella hemsidor åt alla företag. Vi är stolta över att få arbeta med alla våra kunder, stora som små, och vi är otroligt tacksamma för förtroendet de ger oss.

Kontakta Wiklex webbdesign webbyrå i Stockholm som får alla att synas med en professionell hemsida

Allt börjar med ett samtal

Skicka dina uppgifter till oss så kontaktar vi dig och går in i detalj på hur vårt koncept fungerar.

Vi tror på frihet, därför har vi inga bindningstider som du måste anpassa dig efter. Du kommer och går som du vill. Du har med andra ord ingenting att förlora.

Wiklex är en webbyrå i Stockholm som bygger, underhåller och moderniserar professionella och avancerade hemsidor. Vi förser små och medelstora företag med ett professionellt ansikte utåt och exceptionell grafisk design för att säkerställa att våra kunder är konkurrenskraftiga på marknaden. Vår affärsmodell bygger på att hålla en hög kvalitet och förse skräddarsydda lösningar för er digitala närvaro online.

HÄNDIGA LÄNKAR

HÖR AV DIG

+46 10 491 15 52

info@wiklex.com

Västberga Allé 9,

126 30 Hägersten,

Stockholm

Kontakt

Om oss

© 2020 All rights reserved by Wiklex.

Wiklex Logo logotype webbdesign gratis hemsida
  • Wiklex Facebook Page
  • Wiklex Instagram