top of page
Northern Lights

Wiklex Integritetspolicy

Wiklex Integritetspolicy

uppdaterat senast 2020-01-01

Detta ingår och ingår inte i er månadsavgift som prenumerationskund av hemsidepaketet: 

 • Vi försäkrar om att hemsidan som Wiklex byggt åt er och som ni valt att uppgradera till premium hålls online till 99,5% i form av bandbredd och webbhotell.

  • Vi ansvarar inte för problem med er domänleverantör och alla störningar som uppstår i samband med problem med er domänleverantör. 

 • Mobiloptimering av er hemsida så att er hemsida ser bra ut på smartphones.

  • Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra era besökares upplevelse på deras smartphones och kommer kontinuerligt att uppdatera er hemsidas mobilanpassning för att hänga med i teknologiska utvecklingar.

 • Sökmotoroptimering av er hemsida på utvalda nyckelord. Ni har rätt att välja upp till 3 nyckelord per hemsida som Wiklex har byggt åt er. Vi underhåller nyckelorden och jobbar kontinuerligt med att er hemsida rankar så högt som möjligt på de nyckelord ni valt. Vi förser inga garantier på resultat och/eller på Googles eller andra sökmotorers vägnar. 

  • Ni har vidare rätt att byta ut nyckelord när ni vill och vi optimerar er hemsida kontinuerligt efter era valda nyckelord.

 • Underhåll i form av ändring/uppdatering av enklare befintliga texter, bilder och media på er hemsida som inte är möjligt att uppdatera från er personliga kontrollpanel. Vi erbjuder även borttagning av texter, bilder och media som ni inte längre vill ha. 

  • Om ni ber oss att ta bort texter, bilder och/eller media erbjuds ingen ångerrätt och ni debiteras extra för att återinstallera eventuella texter, bilder och/eller media som ni vill återinstallera/lägga till.

  • I underhållet ingår inte att lägga till ytterligare sidor, flikar, underflikar, sektioner, delar eller innehåll eller större designförändringar på er hemsida. Det är enbart det redan befintliga innehållet på hemsidan som är aktuellt för underhåll, alltså ändring/uppdatering. Alla andra tillägg debiteras separat och överenskommes vid varje enskilt tillfälle.

 • En kontrollpanel där ni kan kontrollera utvalda sektioner och delar på er hemsida. Ni väljer själva ut i samband med att ni blir prenumerationskund, i samförstånd med Wiklex, vilka sektioner och delar på er hemsida ni vill kunna kontrollera, ändra och uppdatera på egen hand. Ni kan inte ta bort sektioner på egen hand för er egen säkerhet förutsatt att det inte är en produktlista eller specifik databas där ni ska, för att kunna fullfölja er dagliga verksamhet på hemsidan, kunna ta bort innehåll. 

 • Modernisering av er hemsida en gång varje 2 år. För att säkerställa att er hemsida förblir modern och att den använder den senaste tekniken erbjuder vi modernisering en gång vartannat år. Vi erbjuder detta i en tidsfrist på 40 dagar från att vi informerar er om att er “moderniseringsperiod” har börjat. Under moderniseringsperioden har ni möjlighet att be om fullständiga designförändringar av er hemsida förutsatt att det inte kräver ytterligare system och/eller systemutveckling på er hemsida. 

Detta ingår och ingår inte i er månadsavgift som prenumerationskund av systempaketet: 

 • Design, Uppbyggnad och kodning av systemet enligt era specifikationer vi kommer överens om.

 • Underhåll av systemet. Vi underhåller ert system och ser till att det fungerar som det ska. Vi hanterar och åtgärdar buggar och eventuella fel som kan uppstå så snart de upptäcks. 

 • Vi sköter säkerheten kring ert system för att förebygga eventuella intrång från utomstående. 

 • Support 365 dagar om året med en dedikerad kundansvarig till er tjänst. 

  • Inga ytterligare tillägg av nya funktioner ingår i er månadsavgift ​efter att produkten levererats och/eller satts i bruk. 

Uppsägning och återbetalning av er hemsida/system: 

 • Om ni vill avbryta er prenumeration hos Wiklex kontaktar ni oss via email på info@wiklex.com snarast och meddelar oss skriftligt att ni vill avbryta er prenumeration. Er prenumeration sägs upp först efter att ni mottagit bekräftelse av oss via email. Er hemsida/ ert system förblir online tills dess att er redan betalda prenumerationstid löpt ut.

 • Vi erbjuder 14 dagars ångerrätt från dess att ni mottagit er första Wiklex faktura. Efter 14 dagar går det inte att ångra ert köp. 

 • Vi skickar fakturor per kvartal eller per år baserat på vad vi muntligt och/eller skriftligt kommit överens om med er. Redan betalda fakturor kan inte återbetalas, däremot kan ni när ni vill säga upp er prenumeration hos Wiklex och då skickar vi inga fler fakturor efter att er redan betalda prenumerationstid löpt ut och er hemsida/ert system tas offline då prenumerationstiden ni redan betalat för löpt ut.

 • Vid uppsägning av er hemsida/ert system tas den offline och kan inte längre nås via er domän. 

 • Vid uppsägning av er hemsida/ert system raderas allt innehåll på er hemsida/ert system. Ni har rätt att få ert innehåll såsom texter, bilder och/eller media skickat till er innan vi raderar er hemsida/ert system. Detta måste då begäras senast 14 dagar innan er förbetalda prenumerationstid löpt ut.

 

Rättigheter av er hemsida/ert system: 

 • Ni som beställare har ansvaret för att förse oss, eller beställa av oss, material, såsom texter, bilder, videos, etc, till er hemsida/ert system. Därför landar rättighetsansvaret, upphovsrättsansvaret och immatteriella rättigheter för innehållet på er hemsida/ert system oavkortat på er som beställare. Det är otroligt viktigt att ni inte ber oss använda material som ni inte är riktigt säkra på att ni får använda eller att ni använder någon annans material utan tillåtelse då det bryter mot upphovsrättslagen. Vi kan förse externt arbete i form av grafisk design och formgivning för att säkerställa att ni har unikt innehåll. Prata med oss gällande material och innehåll till er hemsida/ert system så hjälper vi er att komma fram till en lösning som passar er. Grafisk design kan komma att debiteras separat.

 • Allt innehåll på er hemsida/ert system måste godkännas av er innan det används. Vi använder material från tre källor: (1) ert egna innehåll som ni skickar till oss, (2) via en samlad databas som vi har rättigheter till att använda innehållet utan att göra intrång på någon annans rättigheter och (3) material ni beställt av oss specifikt till er hemsida/ert system.

  • Viktigt att förstå: Ni är själva ansvariga för materialet och innehållet på er hemsida/ert system och ni äger allt innehåll som visas för era användare. Därför är det viktigt att ni går igenom allt innehåll såsom texter, bilder, filmer etc som syns för era användare och säkerställer att ni har rättigheten att använda innehållet och materialet.

 • Kodning och grundprogrammering på er hemsida ägs av Wiklex respektive Wix. Ni har ingen rättighet att ta del av backend-, frontend-kodning eller Corvid-koder som används exklusivt av Wiklex respektive Wix. Ni äger inte någon form av kodning eller programmering på er hemsida/ert system. Dessa ägs och förses till fullo av Wiklex respektive Wix. 

  • Eventuella tredjepartssystem som vi integrerat på er hemsida/ert system ägs av respektive tredje part. 

 

Tvist

 • Vid tvist upphör samarbetet mellan Wiklex och er och er hemsida/ert system sägs upp. Er hemsida/ert system går då offline och tas bort när er redan betalda prenumerationstid löpt ut.

 

 

Genom att ni betalar/har betalat en Wiklex faktura (skickat från ES Elias Partners AB eller Studio 57 Enterprises AB) gällande “Hemsidepaket” och/eller "Systempaket" godkänner ni dessa kund/användarvillkor och bekräftar att ni läst, förstått och tillämpat villkoren. 

 

Vid eventuella frågor vänligen kontakta oss på info@wiklex.com, wiklex.com eller på vår besöksadress: Västberga Allé 9, 126 30 Stockholm, Sverige. 

Welcome to Wiklex.com’s Terms of Use! We are truly excited to have you aboard. Thank you for choosing to use our services.


Below we have listed important legal terms that apply to anyone who visits our website or uses our services. These terms are necessary in order to protect both you and us, and to make our services possible and more enjoyable for everyone. Wix offers a wide range of services and features and part of the terms below may not be relevant to the specific services you use.

We understand that legal terms can be exhausting to read, and we’ve tried to make the experience more pleasant. If you have any suggestions on how we can improve them, you are more than welcome to contact us at support@wix.com.

1. Introduction

Välkommen till Wiklex.coms användarvillkor! Vi är verkligen glada att ha dig ombord. Tack för att du väljer att använda våra tjänster.


Nedan har vi listat viktiga juridiska villkor som gäller för alla som besöker vår webbplats eller använder våra tjänster. Dessa villkor är nödvändiga för att skydda både dig och oss och för att göra våra tjänster möjliga och roligare för alla. Wiklex erbjuder ett brett utbud av tjänster och funktioner och en del av villkoren nedan kanske inte är relevanta för de specifika tjänsterna du använder.

Vi förstår att juridiska termer kan vara ansträngande att läsa, och vi har försökt göra upplevelsen trevligare. Om du har några förslag på hur vi kan förbättra dem är du välkommen att kontakta oss på info@wiklex.com.

1. Introduktion

 

1.1 Vårt syfte

Vi hjälper våra kunder att ta fram en online-närvaro i form av hemsidor. Vi designar, skräddarsyr och programmerar unika och moderna hemsidor och webbapplikationer specifikt framtagna för varje individuell kund. Som beskrivs nedan erbjuder vi våra användare många tjänster och funktioner för att skapa, publicera och utveckla fantastiska webbplatser och ehandelsplattformar både för stationära och mobila enheter. Online- och mobilwebbplatser och plattformar som vi skapat åt våra användare/kunder kallas här (”Användarplattform (ar)”).

1.2. Laglig överenskommelse
Dessa användningsvillkor för Wiklex.com ("användarvillkor"), tillsammans med sådana ytterligare villkor som specifikt gäller vissa av våra tjänster och funktioner som presenteras på Wiklex.com-webbplats (er) ("Wiklex webbplats", och tillsammans - "Wiklex-villkoren"), alla anger hela villkoren som gäller för varje användare/kund eller användare ("Användare" eller "du") på Wiklex-webbplatsen och / eller någon annan tredje parts tjänster, applikationer och funktioner som erbjuds av oss med avseende på dessa, förutom där vi uttryckligen anger något annat (alla tjänster som erbjuds via Wiklex-webbplatsen, gemensamt - "Wiklex-tjänsterna" eller "tjänsterna").

 

Wiklex-villkoren utgör ett bindande och verkställbart juridiskt avtal mellan Wiklex.com och dess anslutna företag och dotterbolag över hela världen ("Wiklex", "oss" eller "vi") och dig i förhållande till användningen av Wiklex-tjänster - vänligen läs dem noggrant.

 

Du får bara besöka och / eller använda Wiklex-tjänsterna endast om du samtycker till Wiklex-villkoren - och genom att använda och / eller registrera dig till någon av Wiklex-tjänsterna anger du och bekräftar ditt informerade samtycke till dessa villkor samt användning och andra Wiklex-villkor som gäller för din användning av Wiklex-tjänster. Om du inte läser, förstår och accepterar Wiklex-villkoren måste du omedelbart lämna Wiklex-webbplatsen och undvika eller avbryta all användning av Wiklex-tjänsterna.

Genom att använda våra tjänster bekräftar du att du har läst och förstår våra användarvillkor och vår integritetspolicy som finns tillgänglig på http://www.wiklex.com/integritetspolicy

bottom of page