ELIAS AGENCY

1/4

Elias Agency hemsidan var ett riktigt roligt projekt där vi fick använda oss av fantasin. Som talangagentur har de väldigt höga ambitioner och det är viktigt att deras hemsida speglar dessa ambitioner på rätt sätt. Kunden ville ha en blandning av en statisk och dynamisk hemsida. Utmaningen låg i att presentera agenturens klientportfolio och samtidigt göra det möjligt för användare att skicka in förfrågningar på klienter utan att göra det för avancerat. Vi hittade självklart en lösning som gör att det är lätt att navigera och hitta det man söker på hemsidan.

 

Vi använde oss av olika tekniker för att först skapa en databas där kunden enkelt kan mata in sina klienter på sin hemsida samt en möjlighet för kundens användare att skicka in förfrågningar på vad de söker. Kunden ville dessutom erbjuda hemsidan på flera språk.

"Träffade många designers innan vi bestämde oss. Eftersom att Wiklex erbjöd sig att bygga hemsida gratis och helt obligationsfritt hade vi inget att förlora. Vi är otroligt nöjda. Det bästa är att Wiklex är väldigt lätta att ha att göra med. Vi ringer titt som tätt och de hjälper oss otroligt snabbt. Enklare än så här har vi faktiskt inte hittat."

- Edmond Elias,

CEO - Elias Agency

www.eliasagency.se

Kontakta Wiklex webbdesign webbyrå i Stockholm som får alla att synas med en professionell hemsida

Allt börjar med ett samtal

Skicka dina uppgifter till oss så kontaktar vi dig och går in i detalj på hur vårt koncept fungerar.

Vi tror på frihet, därför har vi inga bindningstider som du måste anpassa dig efter. Du kommer och går som du vill. Du har med andra ord ingenting att förlora.

Wiklex är en webbyrå i Stockholm som bygger, underhåller och moderniserar professionella och avancerade hemsidor. Vi förser små och medelstora företag med ett professionellt ansikte utåt och exceptionell grafisk design för att säkerställa att våra kunder är konkurrenskraftiga på marknaden. Vår affärsmodell bygger på att hålla en hög kvalitet och förse skräddarsydda lösningar för er digitala närvaro online.

HÄNDIGA LÄNKAR

HÖR AV DIG

+46 10 491 15 52

info@wiklex.com

Västberga Allé 9,

126 30 Hägersten,

Stockholm

Kontakt

Om oss

© 2020 All rights reserved by Wiklex.

Wiklex Logo logotype webbdesign gratis hemsida
  • Wiklex Facebook Page
  • Wiklex Instagram