ADVOKAT ONVAL

1/4

"En statisk hemsida där klienter kan nå oss." Det var det enda kunden sa och vi gjorde vårt bästa för att leva upp till förväntan. Kunden berättade lite smått om vad de hade för önskemål kring designen och sedan satte vi igång. En lättnavigerad hemsida med all information klienten behöver på en och samma sida. Det gör att hemsidan blir simpel men elegant. 

"Försökte bygga hemsidan själv först via sånna gratis hemsidebyggare men jag gav upp. Man ska låta proffsen göra sitt jobb. Jag är väldigt nöjd med hur hemsidan blev, över förväntan måste jag säga. Det är en kostnadseffektiv lösning med otrolig support som alltid finns där."

- Amanda Onval,

CEO - Advokat Onval

www.advokatonval.se

Kontakta Wiklex webbdesign webbyrå i Stockholm som får alla att synas med en professionell hemsida

Allt börjar med ett samtal

Skicka dina uppgifter till oss så kontaktar vi dig och går in i detalj på hur vårt koncept fungerar.

Vi tror på frihet, därför har vi inga bindningstider som du måste anpassa dig efter. Du kommer och går som du vill. Du har med andra ord ingenting att förlora.

Wiklex är en webbyrå i Stockholm som bygger, underhåller och moderniserar professionella och avancerade hemsidor. Vi förser små och medelstora företag med ett professionellt ansikte utåt och exceptionell grafisk design för att säkerställa att våra kunder är konkurrenskraftiga på marknaden. Vår affärsmodell bygger på att hålla en hög kvalitet och förse skräddarsydda lösningar för er digitala närvaro online.

HÄNDIGA LÄNKAR

HÖR AV DIG

+46 10 491 15 52

info@wiklex.com

Västberga Allé 9,

126 30 Hägersten,

Stockholm

Kontakt

Om oss

© 2020 All rights reserved by Wiklex.

Wiklex Logo logotype webbdesign gratis hemsida
  • Wiklex Facebook Page
  • Wiklex Instagram